Verzending

Wij verzenden alle pakketjes binnen 1 werkdag. Verzending binnen Nederland per brievenbuspakketje bedraagt €3,95 met Track & Trace. Zonder Track & Trace bedragen de verzendkosten voor een brievenbuspakketje €1,95. Voor een groot pakket binnen Nederland bedragen de verzendkosten €6,95. Vanaf €50,- is de verzending gratis!

Verzending naar België bedraagt €8,95. Vanaf €50,- is de verzending gratis!

Verzending naar Duitsland bedraagt €9,95.

Retouren

Vanwege hygiënevoorschriften kunnen oorbellen niet retour gestuurd worden. Andere items zoals kettingen, tassen en accessoires kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. De kosten van retouren zijn voor eigen rekening.

Zorg ervoor dat de items die je retour wilt sturen goed verpakt zijn. Om het proces sneller te laten verlopen raden wij aan een notitie bij het pakketje te doen welke bestelling het betreft (bijvoorbeeld: “Retour Bestelnummer #9999”). Na ontvangst van de retour worden de items nagekeken en het bedrag direct teruggestort via dezelfde betaalwijze. Via iDeal, Bancontact en PayPal wordt het bedrag direct teruggestort. Via Klarna ontvang je een aangepaste factuur.

Het pakketje mag verzonden worden naar:

BLUE BUDDHA JEWELRY

Vogelwikkestraat 30, 1121BG Landsmeer. Nederland.

LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte pakketjes zonder Track & Trace.