Help een katachtige via jouw aankoop bij Blue Buddha Jewelry

Na een bezoek aan Landgoed Hoenderdael en het daarin gevestigde Stichting Leeuw hebben wij bij Blue Buddha Jewelry besloten dat wij graag ons beste ‘pootje’ voor willen zetten voor de katachtigen die bij Stichting Leeuw worden opgevangen.

Stichting Leeuw zet zich in voor dieren in nood met het uiteindelijke doel ze weer een plekje in het wild te kunnen geven. Zij vangen voornamelijk katachtigen (en een aantal andere dieren) op die onder andere afkomstig zijn uit gesloten circussen, een slecht milieu of die gewoonweg ‘gevonden’ zijn. Stichting Leeuw geeft de mogelijkheid om een dier te adopteren en van deze mogelijkheid hebben wij maar al te graag gebruik gemaakt. Het werk dat bij Stichting Leeuw verricht wordt, vinden wij namelijk erg belangrijk!

Ons oog is bij ons bezoek gevallen op Remy. Remy is in 2018 in een bench in een weiland gevonden en is door Stichting Leeuw opgevangen om hem klaar te maken voor een eventueel nieuw leven in Zuid-Afrika. Om Remy en Stichting Leeuw hierbij te helpen, hebben wij Remy geadopteerd vanaf Juni 2019.

Om Stichting Leeuw (én Remy) nog verder te helpen, doneren wij sinds Juni 2019 €1 per verkocht product uit de Animal Collectie. Hieraan doen alle sieraden en accessoires mee die betrekking hebben op panters, leeuwen, tijgerprintjes en alle katachtigen.

Bekijk de items waarbij wij een gedeelte van de opbrengst doneren en help ook mee!

logo-stichting-leeuw-klein