palmbomen
Sieraden Blue Buddha Jewelry-5
DSC_0301
DSC_0847
Sieraden Blue Buddha Jewelry-51

HOUD JE SIERADEN MOOI!

Wil jij nog langer plezier houden van jouw Blue Buddha Jewelry sieraden? Met de juiste verzorging blijven je items langer mooi. Hieronder leggen wij uit waarom sieraden kunnen verkleuren en hoe je deze het langste mooi kunt houden.

 

Waarom kunnen sieraden verkleuren?

De meeste sieraden hebben een metalen basis met een gold plated laagje. Dit laagje kan na verloop van tijd slijten en dan zul je het onderliggende metaal meer gaan zien. Bij de een verkleurt een sieraad sneller dan bij een ander. Dit heeft onder andere te maken met de zuurgraad van de huid, transpiratie, vocht en fel zonlicht. Schoonmaakmiddelen en beautyproducten kunnen ook effect hebben op de kleur van jouw sieraad.

 

Hoe verzorg je het beste jouw sieraad?

 

  • Allereerst kan een laagje doorzichtige nagellak aanbrengen op de binnenkant van het sieraad (het gedeelte wat de huid raakt) helpen om het sieraad langer mooi te houden. Dit kan eventueel na een bepaalde periode herhaald worden.
  • Gebruik je bodylotion, parfum of haarspray? Laat deze eerst even een kwartiertje inwerken voor je jouw sieraden om doet.
  • Doe je sieraden af wanneer deze in contact kunnen komen met vocht of chemische middelen. Dus voor het sporten, schoonmaken, zwemmen, douchen of slapen.
  • Berg jouw sieraden op in een sieradendoosje wanneer je ze niet gebruikt. Zo komen deze niet in aanraking met onnodig zonlicht en vocht.
  • Heeft jouw sieraad last van groene uitslag? Maak deze dan schoon met een zacht doekje en een beetje lauwwarm water. Gebruik absoluut geen chemische middelen hiervoor.

Hopelijk kunnen deze tips jou helpen je langer plezier te laten hebben van jouw Blue Buddha Jewelry sieraden!