DSC_0762
925 zilver
Enkelbandjes
bluebuddhajewelry nieuwe fotos-5
DSC_0149

ONZE MATERIALEN

De sieraden in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen die elk hun eigen eigenschappen hebben. De meeste van onze sieraden zijn gold plated of van Stainless Steel. Van welk materiaal het product gemaakt is, staat vermeld in de omschrijving. De eigenschappen van de materialen vind je hier onder. Om jou zo lang mogelijk plezier van jouw aankoop te laten hebben, geven we je hier uitleg hoe je jouw sieraad het beste kunt behandelen.

STAINLESS STEEL (RVS)

De meeste mensen zijn gek op de shiny kleur van sieraden die gemaakt zijn van stainless steel (oftewel roestvrij staal). De naam zegt het al: dit materiaal verkleurt niet! Pas wel op met chloor, want hierdoor kan je sieraad toch een beetje gaan roesten. Doe je sieraden dus altijd af voor je gaat schoonmaken of het zwembad in gaat. Stainless steel is een mooi, goedkoper alternatief voor 925 zilver.

GOLD PLATED (VERGULD)

Gek op gouden sieraden, maar niet zo op de prijzen? Dan is gold plated helemaal jouw ding. Gold plated sieraden hebben een basis van een ander materiaal (bijvoorbeeld stainless steel of zilver) met een laagje 18 Karaats goud eroverheen. Om je sieraden lang mooi te houden is het verstandig om deze uit te doen met schoonmaken, douchen en zwemmen.

925 ZILVER

925 zilver is een prachtig materiaal voor sieraden en is misschien wel een van de meest populaire materialen. Zilver glimt mooi, is sterk en gaat lang mee. Na een tijdje kan je zilveren sieraad wat donkerder worden. Door met een speciale zilverpoets je sieraad op te poetsen zorg je ervoor dat je zilveren sieraad erg lang mee kan gaan!